Здавалося б, більшість жінок прекрасно знає, що подобається чоловікам у сексі. Ну, там, ажурні панчохи, туфлі на підборах, красиву білизну ... Але це ж не все! Є кумедна теорія, згідно якої чоловіки в спальні поводяться або як ботаніки, або як хулігани. Чоловіки - народ сором'язливий, як з'ясувалося. Запитати, що подобається жінкам у сексі, іноді роками не вирішуються. Але дещо все таки дізнались.

ЩО ЛЮБЛЯТЬ В СЕКСІ ЧОЛОВІКИ:

1.Ранковий секс

Ви помічали, що обранець прокидається з відмінною ерекцією? Можливо, це лише бажання сходити в туалет: повний сечовий міхур тисне на еректильні нерви. Але найчастіше справа в сексуальному збудженні. Хронобіологи стверджують, що в 7 ранку активність чоловічих гормонів вище норми на 20%, а в 9 ранку - на 50%. Так що не варто відмовляти обранцеві в близькості, навіть якщо ще не зовсім прокинулася сама.

2.Готовність до інтиму

Чоловіки люблять жінок, активних не тільки в побуті і кар'єрі, але і в ліжку. Тому згадайте стару приказку про те, що дама повинна бути королевою в гостях, господинею на кухні і повією в ліжку. І не тільки в ліжку.При опитуванні 1500 чоловіків і виявилося, що найпривабливіші місця для сексу: ванна або душ (82% опитаних), автомобіль (80%), басейн (54%), кухонний стіл (48%), примірочна кабінка і міський парк (42%) .

3.Непристойні ракурси

Думка чоловіків: сексуальна розкутість жінки, її готовність до експериментів дуже заводить! Жінкам властива сором'язливість, тому приймати "розпусні" пози вирішуються далеко не багато: "Ще вирішить, що я розбещена". Багато хто, втім, бояться відвертих поз з іншої причини: "Він побачить мій целюліт і складки на животі". Так от, запам'ятайте: в момент пристрасті чоловік хоче улюблену жінку всю - цілком і повністю, разом зі складками і целюлітом.

4.Доглянутість партнерки

Мається на увазі зовсім не силіконові губи і ботоксний лоб, а куди більш прості речі: свіжу красиву білизну, ідеально продепільовані ноги, здорове і чисте волосся, хороший і акуратний манікюр (і педикюр, до речі, теж). З точки зору чоловіків, навіть поганенька, якщо стежить за собою, виглядає сексуально. Якщо жінка не тільки доглянута, але й красива, це збуджує подвійно: в прямому сенсі слова позбавляє чоловіків розуму.

5.Кокетство Якщо на стадії залицяння дами щосили користуються цією зброєю, то отримавши штамп у паспорті, начисто забувають про флірт. Мовляв, навіщо дурниці, я краще борщем нагодую. Так от, шлях до серця та іншим частинам тіла чоловіка краще все-таки шукати не через шлунок, а через кокетство. Опитування показують, що глибоко одруженим чоловікам цього хронічно не вистачає. Коли дружина намагається їх спокусити жестами, грайливими фразами, лукавими поглядами, їм це лестить і швидко приводить у стан сексуальної боєготовності.

6.Секс-ігри

Чоловіки думають про секс частіше жінок. І в мріях заходять далеко. У фантазіях вони готові змінюватися партнерками і приймати участь в оргіях, а секс в туалеті ресторану, літаку - взагалі один з улюблених сюжетів. Однак далеко не всі фантазії чоловіки готові втілити в життя. Та це й не потрібно: сексолог вважають, якби всі еротичні думки збувалися, відчуття були б менш яскравими, ніж очікувалося. Але найбільш безневинні чому б і не здійснити? Наприклад, кожен четвертий чоловік хоче спробувати секс-іграшки, будь то фалоімітатори або насадки на пеніс. А кожен другий - рольові ігри.

7.Трохи тіла

Звичайно, чоловіків збуджує оголене жіноче тіло. Але відомо точно: ефект напівоголеності набагато сильніше, оскільки залишає простір для фантазії, хоча і не кожен чоловік зважиться попросити партнерку не знімати блузку, піджак або чоботи .Тому не завжди треба спішно і пристрасно зривати весь одяг, краще оголятися не поспішаючи і по частинах. І піддражнювати навіть поза спальні. Міні-спідниці і обтягуючі водолазки заведуть не так сильно, як "випадково" розкрив халатик, блузка з V-подібним вирізом, з якого виглядає груди або довга спідниця з розрізом.

8.Оральні ласки

Всі чоловіки люблять, коли жінка робить ... Ну ви розумієте. Все тому що відчуття від орального і вагінального сексу абсолютно різні. При вагінальному контакті чоловік всього виконує основну роботу. Чим довше працює, тим більше втомлюється, в результаті чого оргазм стає менш яскравим. Коли ж над партнером "чаклує" партнерка, він може розслабитися і зосередитися на власних відчуттях, що багаторазово підсилює ці самі відчуття. Маленька хитрість: чоловіків страшно заводить, коли партнерка сама збуджується, коли робить мінет, тим самим як би показуючи, що дотик до його "найдорожчому" - це не каторга, а задоволення.

pic

ЩО ЛЮБЛЯТЬ В СЕКСІ ЖІНКИ:

1.Вуха! Вуха!

Жінки обожнюють компліменти. Як поза ліжка, так і в ліжку. Дуже добре, якщо чоловік винайде своєрідну кодову фразу, яка буде позначати запрошення до близькості. Така фраза може бути і зовсім нехитра, типу "м-м-м, яка жінка!", Буде викликати у партнерки відповідні емоції і дарувати їй первинне збудження. Давним-давно помічено, жінка любить вухами і ніяке хапання за інтимні місця не замінить двох-трьох ласкавих фраз. Не потрібно нам говорити правду - ми в будь-яку фантазію повіримо, аби її сказав нам кохана людина.

2.Митись!

Є, звичайно, і зараз любительки міцного чоловічого аромату, але більшість дам з більшою готовністю зустріне ласки чоловіка, який прийняв душ і почистив зуби, ніж погано виголеного «мена» зі специфічним запахом з рота і пахв.Якщо ж ви мрієте про оральний секс - ваш "оратор" жодним чином не повинен своїм запахом вселяти жінці огиду, інакше більше вам таке задоволення не «обломиться» ніколи. Зараз, коли арсенал шампунів, дезодорантів, полоскань, кремів такий великий, зовсім не складно бути чистим і запашним.

3.Не поспішати!

Жінка збуджується повільніше, ніж чоловік! Навіть дуже гарячій жінці потрібно сім-десять хвилин на розігрів, поки вона буде готова до злиття. Секс, який чинять зі швидкістю падаючої з гори пляшки з молоком , точно жінці не сподобається.Так, бувають випадки, коли чоловік втомився, скучив і т. П., Коли у нього немає можливості довго стримувати себе. Тоді чесно попередьте партнерку: "Сьогодні на раз-два, гаразд?", Щоб вона від вас багато чого не чекала. Але наступного разу постарайтеся її не розчарувати!

4.Все, що приємно вам обом

Чоловіки, намагайтесь якось з'ясувати, на що готова ваша партнерка. Жінка довго може терпіти те, що їй не дає особливого задоволення. Але ж потім почнеться: "Голова болить, втомилася, давай іншим разом ..." Краще в інтимній бесіді запропонувати їй поекспериментувати. Іноді записна скромниця раптом погоджується на таке, чого чоловік і не особливо очікував від неї. А щось заперечує геть і досить ризикова партнерка.

5.І знову - на вушко!

Після статевого акту, навіть коли він завершився оргазмом (що буває далеко не завжди і не завжди жінці потрібно), партнерка остигає повільніше, ніж її чоловік. І ось ваша кохана ображається, що йому спати хочеться. Перш ніж заснути, обійміть її і скажіть, що вона найкраща жінка у світі. Почали з компліментів і завершуйте компліментами.

pic

Бажаю Вам в житті ОРГАЗМУ у всіх починаннях!!!