Тетяна Юхимчук народилася та виросла у Рівному. Вона згадує свої дитячі роки з особливим трепетом та любов'ю. Пригадує, що її виховувала бабуся, яка завжди сприймала дівчинку такою, яка вона є і любила не за щось, а попри все. Напевно ще з того часу, пані Тетяна зрозуміла і на собі відчула всю повноту поняття “любов”, яку згодом передала і плекає у своїй родині.

В дитинстві Тетяна Юхимчук і не думала, що прийде час, коли вона стане власницею мережі перукарень, адже професія перукаря не була для неї на першому місці. Вона займалася танцями і думала, що пов’яже своє життя саме з цим захопленням.



pic

Проте з часом інтерес до танців відійшов на інший план, тоді пані Тетяна здобуває вищу освіту. І якби не випадок, то вона можливо пішла б працювати за спеціальністю і життя минало б зовсім в іншому напрямку. Натомість, враховуючи те, що випадковості не випадкові та завдяки природженим здібностям до створення краси та ведення бізнесу. Тетяна Юхимчук стає успішною бізнес-леді та відкриває свої перукарні, де врахувала всі недоліки, які помічала, коли сама була клієнткою подібних закладів.



pic

Попри значну зайнятість пані Тетяна завше знаходить час для своєї родини. З чоловіком вони живуть разом пліч-о-пліч вже 20 років. Виховують двох прекрасних дітей. А ще у родині є маленькі домашні улюбленці – рибки, песик та навіть черепаха. З особливою ніжністю Тетяна Юхимчук розповідає про свого песика, якого називає «Улюбленцем натовпу», адже, виходячи з ним з дому помічає, що люди навіть переходять дорогу, щоб подивитися на нього ближче та погладити красунчика.

Вистачає у Тетяни Юхимчук часу і на цікаві захоплення. Серед яких заняття спортом, посиденьки з друзями, читання та подорожі. Переконана, що найголовніше у нашому житті – це любов до своїх близьких та прагнення самовдосконалюватися. Коли у вас буде велике бажання, то згодом прийде і великий успіх!