У Рівному переселенці зі Сходу знаходять своє місце в суспільстві. Сьогодні ми познайомимося з жінкою яка знайшла себе у ФМ діапазоні. Лілія Майорова - нородилася у Донецьку, дитинство пройшло на Рівненщині, а студентські роки знову у Донецьку. Вона не уявляє своє життя без музики, і ведення концертів.

На травневі свята 2014 Лілія з сином приїхала у Корецький район на гостини до батьків. І до Донецька назад вже не повернулася.

Тоді у листопаді, розповідає Лілія люди у Донецьку її потішили.

Однак каже Ліля, коли вже у березні по телефону спілкувалася з людьми, вони її розчарували, адже вже майже всі підтримували ДНР. Тому спокійно без сліз про те що відбулося у Донецьку говорити не може.

Тож Ліля зрозуміла, потрібно залишатись тут поруч з батьками. І почала шукати роботу, звісно таку ж як мала у Донецьку.

Відтоді лілію і надалі запрошують провести той чи інший концерт. Але постійного місця у філармонії не було, тож це були лише підробітки. Аж раптом несподівана пропозиція надійшла від однієї з колег.

І все в житті Лілі завертілося. Місяць стажування, і вже з першого березня жінка офіційно працює ведучою на радіо Рівне ФМ. Першою програмою яку підготувала Ліля була "Невідома Україна" про історію рівненської філармонії.

До батьків Ліля переїхала не сама. Приїхала і сестра з чоловіком та дочкою. Тож у родині трохи притирались один до одного. Згодом сестра з сім'єю переїхала до Києва.

Ліля розповідає, на радіо є в кого вчитися. Тому колеги не лише підтримували її, а й стали друзями.

Колеги також раді, що у колективі з'явилася Ліля. Кажуть вона відповідальна, гарно працює, і справжня українка.

Ліля запевняє негативного ставлення до себе тут у Рівному не відчуває. Труднощі звісно є, але життя триває.

Нині Ліля радіє, що потрапила у чудовий колектив. Адже у роботі на радіо поєднується і творчість і самореалізація.