Вже навесні у Рівному з'являться 10 новеньких парковок. Ділянки під них уже погодили на засіданні міськвиконкому. Поки що проектна документація є для шести. А ось чи будуть у рівнян гроші на парковки і на автомобілі - ще питання. Обсяг промислового виробництва у місті - на спаді. Із засідання виконкому повернувся Ігор Шумик.

Без стихійних стоянок і усе за порядком — міські чиновники хочуть встановити у Рівному парковки. Їх буде 10 і вони зможуть вмістити до півтисячі автомобілів. Перші зявляться вже через місяць.

Скільки коштуватиме одне місце чиновники ще не знають, але кажуть не більше 10 гривень. Усіма справами парковок опікуватиметься Комунальне підприємство „Галузеве”. Нині для створення шести стоянок вже є проектна документація. Тому скоро стихійних місць паркування у Рівному поменшає. Як і промислових підприємств, бо у більшості триває спад виробництва. Лише 22 зуміли наростити власну продукцію.

Говорили на виконкомі і про бюджет Рівного. Нового немає. А от минулий недоотримав майже 20 мільйонів гривень.

Тому чиновники розраховують на дотації від держави. Щоправда аби вони надійшли мають попрацювати колеги у столиці - прийняти державний бюджет України 20010. "Новини Рівного".