31-річний рівненський "кіборг" Федір Мисюра невдовзі працюватиме в обласному управлінні інфраструктури та промисловості. Нагадаємо, напередодні голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков запропонував очолити "кіборгу" дану посаду, на що той погодився. В свою чергу Федір Мисюра поділився із журналістами сайту Rivne1.tv планами на майбутнє та першочерговими завданнями, які ставитиме перед собою.

З чого плануєте почати роботу в обласному управлінні інфраструктури та промисловості?

- Галузь транспорту для мене є не нова. В галузі міських перевезень працюю вже 9 років і все ж таки роботу планую почати із вивчення специфіки роботи управління. Обласні маршрути мають свою специфіку в перевезенні пасажирів і тому її все-таки треба буде вивчити.



pic

Які першочергові завдання ставите перед собою?

- Основна мета – безпечне та якісне перевезення пасажирів на маршрутах. Аби перевізники в свою чергу використовували той вид транспорту, який заключено згідно договірних умов. Щоб вони нормально підтримували свої автобуси, дотримувалися графіку руху автобусів та менше конфліктних ситуацій з пасажирами.

Чому погодилися обміняти посаду?

- Це не зміна професії. Справа в тому, що минулого року я проходив співбесіду у міністерстві інфраструктури на посаду територіального управління Укртрансінспекції. Але так сталося, що я мобілізувався до армії. Тому це друга пропозиція на трішки іншу посаду. Там теж перевезення, але по-іншому називається.

Як гадаєте, чи допоможе Вам досвід, який ви здобули у зоні АТО, у виконанні поставлених завдань?

- Перше, що хотів сказати, це те, що в травні я їздив у розташування частини та просився залишитися там, але... мені відмовили. Взагалі я вважаю, що той досвід, який я набув у зоні АТО, все-таки допоміг би врятувати чиєсь життя та я б міг його комусь передати.

pic

Розкажіть, як себе наразі почуваєте після реабілітації.

- Я відчуваю всі ті болючі місця, але жити треба, потрібно себе налаштовувати на краще та робити щось для держави.



pic

У Вас є родичі чи знайомі, які воюють на Сході?

- Так, є знайомі. Фактично, ті хлопці, які залишилися там, є моїми родичами.

Чого бракує нашим військовим на Сході?

- Якихось нарікань та потреби в чомусь - немає. Коли ми зідзвонюємося, розказують коротко про ситуацію та передають усім привіт.



pic

Як Ви оцінюєте ситуацію, яка нині відбувається на Сході?

- Я не оцінюю, а все-таки надіюся, що активна фаза на Сході найближчим часом повинна закінчитися. Тому що економіка противника теж має певні ресурси, і я думаю, що порівняно із зимою вона вже зменшується. Тому будемо надіятися, що найближчим часом війна закінчиться.