На Рівненщині нові призначення. Рівненський кіборг Федір Мисюра працюватиме у команді голови Рівненської облдержадміністрації Віталія Чугуннікова. Нагадаємо, напередодні голова ОДА запропонував бійцю перейти на роботу до обласного управління інфраструктури та промисловості. На що Федір Мисюра погодився. Наразі ж чекають підтвердження на погодження посади з Кабінету міністрів і вже тоді рівненський кіборг приступить до виконання обов'язків. Нам вдалося поспілкуватися з Федором та розпитати про плани на майбутнє.

31-річний боєць АТО з Квасилова Федір Мисюра у серпні 2014 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. У зоні АТО боєць пробув три місяці. Перебуваючи в Донецькому аеропорту, 15 січня 2015 року отримав важке поранення. Звідти в Дніпропетровськ його доправили вертольотом у тяжкому стані. Після кількох перенесених операцій Федір Мисюра повернувся в Рівне . У березні пройшов перший цикл реабілітації у Трускавці. Потім - курс реабілітації у Рівне нському госпіталі. Нині працює головним спеціалістом в управлінні транспорту і зв'язку Рівне нського виконавчого комітету і вже готовий працювати на новій посаді.

Основна ціль, яку ставить перед собою Федір Мисюра на новій посаді, - якісне забезпечення перевезення пасажирів.

У розмові з журналістами боєць зізнався, що попри важке поранення та довгий курс реабілітації знову хотів повернутися на схід.

Майже кожного дня рівненський кіборг спілкується зі своїми побратимами, які боронять нашу державу на сході. Усіх їх називає своїми родичами, так як запевняє - за весь той час, який він пробув у зоні антитерорестичної операції, вони стали близькими та рідними. Також Федір Мисюра щиро вірить, що кривава війна, яка забрала сотні невинних людей, найближчим часом закінчиться.