На сцені закладу гості змогли побачити найкращі колективи. В рамках 70-річчя особливий захід зібрав вихованців і колишніх випускників.Як святкує Палац дітей та молоді — дізнаємося з наступного матеріалу.

Півгодини на сцені, на очах принишклої публіки і під живий акомпонемент скрипки у важких муках народжується шедевр. "Глина. 30 хвилин мистецтва", спільна робота мім-дуету "Next step" та гурту "Chess" - це історія боротьби, передусім із собою. Долаючи неслухняний матеріал, художник долає власний відчай і знаходить натхнення. Не зупиняйся на досягнутому - закликають актори свого глядача.

Мім -дует "Next step", народжений у стінах Палацу дітей та молоді - справжня гордість народного молодіжного театру "Від ліхтаря". Обидві Наталки невтомно генерують щоразу нові ідеї. На жаль, на втілення усіх банально бракує часу.

Музика до вистави, написана гуртом "Chess" -, теж дуетом, звучить мов дихання акторів. Скрипаль водночас торкається струн інструмента і людських душ, а звук переповнює і не залишає місця для байдужості.