Понеділок 08.02.10: Міжнародні спостерігачі винесли вердикт організації виборів на Рівне нщині

Вони відвідали чимало районів області. Утім, значних порушень не відзначають. Навпаки вважають вибори демократичними та закликають кандидатів визнати їхні результати. Аналогічну думку мають в Рівне нському комітеті виборців України.


Вівторок 09.02.10: Полярні вовки поселилися у рівненському зоопарку

Таких тварин більше немає на теренах України. Хижаки стали однією з новинок, які невдовзі на святі Масниці зможуть побачити відвідувачі звіринцю. Для них керівництво закладу вже підготувало чимало сюрпризів.


Середа 10.02.10: Більше совісті — менший тариф

1 гривня 10 копійок, стільки має коштувати проїзд у маршрутках дітям від 6-ти до 14-ти років за наявності учнівського. Таку знижку передбачив уряд. Але чи роблять її школярам?


Четвер 11.02.10: До сміттєпроводів зась!

Комунальники їх заварюють в багатоповерхівках Рівного, бо не мають техніки, аби забирати сміття. Рівняни від такої ініціативи не в захваті.


П'ятниця 12.02.10: Віктора Матчука звільнено з посади голови Рівне нської облдержадміністрації

Відповідний указ підписав президент Віктор Ющенко в зв'язку обранням Віктора Матчука народним депутатом України. В цьому статусі його 1 лютого визнала Центральна виборча комісія через смерть депутата з блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Івана Сподаренка.