Як відновити пристрасть у відносинах з чоловіком після пологів - 5 способів повернути секс і романтику в спальню батьків читайте далі.

Багато батьків знають, що після народження дітей відносини в парі кардинально змінюються. Спочатку це виправдано великою втомою, недосипом і новою рутиною. Потім, коли діти стають старшими, часу на інтимне життя має бути більше, ми озираємося і розуміємо, що секс в нашу спальню приходить все рідше. Чому так відбувається і що з цим робити?

Соціологи проводили опитування пар після народження дітей, щодо їх сексуального життя. 86% респондентів з грудними дітьми відповіли, що вони стали рідше займатися сексом. 73% батьків підлітків відповіли, що пристрасть в спальню так і не повернулася. Як відновити тягу до партнера, якщо у вас є діти? 

Час удвох

Під час того ж опитування більше половини батьків відповіли, що основною причиною відсутності сексу є неможливість побути удвох. Коли ж настає вечір, втома перемагає бажання, і вони просто лягають спати. Щоб повернути пристрасть в пару, обов'язково потрібно викроювати час тільки для вас двох. Це може бути кілька годин в тиждень, кілька днів на місяць або пару місяців. В цей час дітей віддайте бабусі або найміть няню.

Спіть вдень ??з дитиною

Ключовим фактором відсутності сексуального життя пар з маленькими дітьми була втома мами. Вона не висипається вночі, а вдень займається дитиною і будинком. На інтим потрібно мати сили. Тому мама повинна лягати спати з дітьми вдень. Так вона накопичить енергію для вечірніх утіх.

Скасуйте спільний сон з дитиною вночі

Спільний сон з дитиною в ліжку - безумовно зручно для молодої мами. Але для сексуального життя - це крах. Особливо, якщо діти вже не немовлята. Переселіть дитину для початку в своє ліжечко, щоб в спальню повернулася пристрасть. Повірте, ніякий спільний сон не замінить дитині щасливих люблячих батьків.

Час на себе

Втомленою роздратованою жінці не до сексу. Тому мама повинна мати час на себе. Коли вона спокійно може полежати у ванні або на самоті сходити в туалет. Швидко відновлений ресурс допоможе жінці тримати себе в сексуальному тонусі.

Використовуйте лубриканти

Після пологів, особливо якщо були розриви, жінка боїться займатися сексом. Перші рази можуть бути не особливо приємними. Використовуйте лубриканти, щоб пом'якшити больові і неприємні відчуття. Надалі вони стануть в нагоді для швидкого інтиму, коли зовсім немає часу на довгу прелюдію.