Мільйони людей на Землі в новорічну ніч загадують бажання. У одних вони збуваються, інші перестають вірити в магію свят, тому що їх мрії не виконуються. Просто вони неправильно загадували бажання в новорічну ніч. Як загадати бажання, щоб воно збулося ?

Є кілька правил про формулювання бажання. Воно повинно бути реалістичним. Загадувати Porsche, живучи в хрущовці на околиці, як мінімум дивно. Почніть з бажання збільшити ваш дохід. Не можна використовувати частку «не» при формулюванні бажання. І ви повинні щиро вірити, що бажання збудеться.

Спосіб 1 - бажання в шампанському

Написати бажання на листочок, спалити записку опівночі, кинути попіл в стакан з шампанським і випити. Цей спосіб прийшов до нас з кінематографа. До речі, зараз він мало не найпопулярніший.

Спосіб 2 - вище хмар

Кажуть, щоб бажання збулося потрібно його «відпустити». Можна це зробити за допомогою повітряної кульки або небесного ліхтарика. Прив'яжіть папірчик і відпустіть його в небо. Так вона швидше досягне «адресата» - Всесвіту.

Спосіб 3 - лист Діду Морозу

Лист потрібно починати з подяки за минулий рік. Так ви розташуєте Всесвіт до себе. Далі можна приступати до бажання. В кінці - обов'язково подякуйте. Лист можна кинути в поштову скриньку, відправити в резиденцію Санта Клауса у Фінляндії або заховати до наступного року. Для посилення бажання використовуйте червоний конверт.

Спосіб 4 - лист у пляшці

Підходить тим, хто живе біля водойми, яка не замерзає. У порожню пляшку потрібно покласти записочку з бажанням і «відправити» її у Всесвіт. Можна зробити з листа паперовий кораблик, якщо ви не хочете забруднювати водойму склом.

Спосіб 5 - свинка скарбничка

Придбайте скарбничку у формі свинки - символу 2019 року. Напишіть записочку і покладіть її з кількома монетами в скарбничку. Свинку доведеться регулярно «задобрювати» грошима, щоб бажання збулося.

Як правильно обрати живу ялинку (Поради рівнянам)