Це тільки в казках «жили вони довго і щасливо». Заміжжя на весіллі не закінчується, починаються будні, до яких часто жінки виявляються неготовими. У сімейному житті вони відчувають себе втомленими і розбитими. Які причини стресу заміжньої жінки і як з ними впоратися?

До вашої уваги найбільш поширені причини стресу у заміжніх жінок і як з ними боротись.

Вона взяла на себе забагато
Можна довго грати в супержінку, але і їй потрібен повноцінний відпочинок. У таких відносинах чоловік займає роль «годувальника» і споживача. Але він не розуміє, що поєднувати роботу, побут і дітей - важка праця.
Що робити? Якщо ви працюєте нарівні з чоловіком, вам не повинно бути соромно просити розділити з ним обов'язки по вихованню дітей і веденню домашнього господарства.

Також читайте: Чому дітей потрібно обіймати частіше?


У неї немає часу на себе
Поява дітей дуже корегує життя жінки. У неї зовсім немає часу на себе. Навіть коли вона закривається в туалеті, маленькі рученята стукають в двері. Але вільний час на себе потрібен обом батькам.
Що робити? Виділити годину в день на себе. Ідіть в магазин, запишіться на фітнес, нехай цей час буде тільки для вас. Турбота жінки про себе важлива для підтримки сімейного життя.

Немає романтики
Квіти на день народження і все - романтика на цьому закінчується. Жінка поринає у спогади про «цукерково-букетний» період з чоловіком і відчуває себе обдуреною. Мінімальна романтика і побачення важливі для підтримки відносин в парі.
Що робити? Найняти няню на кілька годин або віддати дитину бабусі. Вчіться заново проводити час удвох. Спочатку буде важко і дивно, але потім ви втягнетеся.

Також читайте: Як визначити розмір ноги дитини по довжині стопи
 
Ви перестали спілкуватися
СМС-ки з проханням купити туалетний папір і підгузники, розмови вдома про приготування вечері і все. Ваше спілкування зводиться тільки до побуту або ви взагалі не спілкуєтеся. Цього недостатньо для підтримання хороших відносин.
Що робити? Кілька хвилин в день наодинці з чоловіком і просто розмови про все на світі повинні стати звичкою.

Також читайте: 7 причин чоловічих зрад: і секс тут ні до чого

Чоловік не цікавиться дітьми
Поки дружина веде дітей на гуртки, купує їм одяг і піклується про їхнє здоров'я, чоловік просто залишається додатком на дивані. Це одна з найчастіших причин стресу заміжньої жінки.
Що робити? Звичайно, потрібно з народження дитини привчати чоловіка піклуватись про малюка. Але якщо ви упустили момент, можна почати з малого. Наприклад, нехай він відвозить дитину на заняття, а ви йдіть в зал на тренування або на каву з подружками. Поступово привчайте чоловіка до турботи про дітей.