Іноді хочеться закрити очі, стиснути кулачки, помріяти і негайно це отримати. Але бажання не завжди виконуються і навіть є причини чому.

 Бажання потрібно загадувати тоді, коли ви чітко впевнені в тому чого хочете і уявляти, що воно здійсниться. Найчастіше ж люди допускають 5 помилок, які заважають тому, щоб бажання здійснилося.

Причина №1

Віра - ось основа виконання ваших бажань, сильна і непохитна віра в те, що бажання здійсниться. Якщо ви сумніваєтеся, невпевнені, не варто і починати, так як спроба буде безуспішна. Розберіться спочатку для себе, що для вас важливо і чого ви хочете, а потім вже загадуйте бажання.

Читайте також: Новосілля: прикмети для щастя в новому будинку

Причина №2

Звичайно, ми хочемо дуже багато і все відразу і буквально засипаємо Всесвіт своїми бажаннями. Так робити не варто, це ж не золота рибка, Всесвіт просто перестане вас чути. Намагайтеся загадувати не більше одного бажання за раз, формулюйте його конкретно і просіть тільки про найпотаємніше.

Причина №3

Ніколи не загадуйте бажання, які можуть нашкодити іншій людині або заподіяти комусь біль. Всесвіт справедливий і кожному воздасться, але вам доведеться дорого заплатити за такі бажання. Несіть добро, будьте справедливі і доброзичливі, не бажайте іншим зла і ваше життя зміниться.

Читайте також: Що не можна робити вагітним: народні прикмети

Причина №4

Загадуйте реальні бажання, ті, які можуть бути виконані. На жаль, відправитися в минуле, повернути час назад або оживити когось ... На такі чудеса Всесвіт не здатний, а ось допомогти вам в реальних мріях, цілком.

Причина №5

Часто люди, щоб загадати бажання, починають перераховувати, чому вони його заслужили, вживаючи негативні конструкції. Наприклад, "Мені набридла самотність, я так втомилася бути одна, хочу знайти другу половинку". Всесвіт володіє інформацією про людину, тому загадуючи бажання, формулюйте його конкретно, не думайте і не говоріть зайвого.