Останній місяць зими, в цілому, буде сприятливим періодом для багатьох людей. Однак є 5 найбільш енергетично небезпечних днів лютого, про які застерігають астрологи. Які дні в лютому найнебезпечніші?

 Напевно ви помічали, що є дні, коли ви сповнені сил і енергії, а удача так і йде до вас в руки. І навпаки, буває, що все валиться з рук, занепад сил, а сварок з близькими не уникнути. Це пояснюється небезпечно енергетикою "негативних" днів, коли краще не починати нових справ, не робити великих покупок і бути гранично обережним у своїх висловлюваннях і проявах емоцій. У лютому астрологи виділили 5 найбільш небезпечних днів з енергетичної точки зору.

7 лютого - заздрість і ревнощі атакують. А все через поєднання убування Місяця у Водолії. Ці два фактори будуть вкрай негативно впливати на всіх. Енергія Місяця змусить егоїзм людей спалахнути з такою силою, що їх накриють ревнощі і заздрість. Щоб ви не наламали дров, нагадуйте собі, що будь-який успіх - важка праця.

12 лютого - лінь опановує. Апатія і лінь будуть супутниками багатьох людей 12 лютого. Так буде впливати Місяць у Тельці, який активно буде рости. Його зростання і спокійна енергія нашої планети, аж ніяк не зможуть мирно поєднуватися. Тому багатьох захлесне дисгармонія. Не будуйте на цей день грандіозних планів. Краще постаратися максимально закрити усі справи до 12 лютого, щоб дозволити собі працювати в цей день "на пів обороту".

16 лютого - мінімізуйте спілкування. Рак - депресивний знак Зодіаку. Тому не дивно, що зростаючий Місяць в цьому сузір'ї змусить всіх трохи сумувати. Не переживайте, це тимчасово. Просто цей день - відмінний шанс подбати про себе, побути на самоті. Особливу підтримку доведеться надати дітям і вразливим людям, тому бережіть свій внутрішній ресурс напередодні 16 лютого.

19 лютого - імпульсивність зашкалює. Повний Місяць у Леві - вибухова енергетична суміш. Може здатися, що люди трохи не в собі. Домінувати будуть егоїстичні риси. Є всі шанси наламати дров. Пік активності Місяця - ранок - стережіться цього часу. Краще мінімізувати контакти і відстежувати сплески своєї емоційності.

27 лютого - скачки настрою. Найскладніший день для тих людей, які звикли контролювати своє життя. Справа в тому, що цей день буде дуже непередбачуваний. Тому змиріться з тим, що ви нічого сьогодні не контролюєте, віддайте "борозни правління" Всесвіту, розслабтеся і переживіть цей день з посмішкою.

Коли не можна вінчатися? Церковний календар весіль 2019

Які коштовності і прикраси привертають біди та нещастя