Енергетика будинку впливає не тільки на самопочуття домочадців, але і на взаємини між членами сім'ї. Які джерела позитивної енергії допоможуть залучити у ваш будинок успіх і щастя, і захистять від негативу?

 У будинку, наповненому позитивною енергією, комфортно і легко, тому подбайте про те, щоб у вас з'явилися джерела позитивної енергії, які будуть притягувати до вас удачу.

Домашні улюбленці

Тварини здатні не тільки принести в будинок масу енергії, позитиву і гарного настрою, а й поділитися з господарями своїми життєвими силами, розділити смуток і печаль, підняти настрій. Домашні улюбленці дуже благотворно впливають не тільки на енергетику будинку, але і на самопочуття людини, а також притягують удачу.

Прикмети на удачу: щоб щастило в будь-якій справі

Кімнатні рослини

Кімнатні рослини мають дуже різну енергетику, вони можуть як наповнити будинок щастям і благополуччям, так і витягнути з людини всі життєві сили. Тому стежте за тим, які рослини потрапляють у ваш будинок і за тим, як вони уживаються поруч з вами. Якщо правильно підібрати рослину, вибрати для неї потрібну зону, вона зможе захистити ваш будинок від негативу і зла, допоможе відновити енергію і сили.

Мед

Виявляється, мед корисний не тільки для здоров'я, він здатний залучати в життя людини удачу і щастя. Але є кілька нюансів, які потрібно знати: зберігати мед потрібно неодмінно на кухні, в темній шафі, обов'язково в ємності з натуральних матеріалів. Крім того, варто потурбуватися про те, щоб мед був якісним, так як штучний мед не зможе продукувати енергію благополуччя і залучати у ваш будинок удачу.

9 жіночих імен, які принесуть удачу та фінансовий успіх

Дзеркала

Дзеркало - це не тільки елемент декору, але і воістину магічний предмет, так як воно здатне відображати негатив, і наповнювати будинок позитивною енергією. Щоб дзеркала приносили в будинок тільки благо, потрібно обов'язково стежити за їх чистотою і цілісністю, вішати в правильних місцях. Врахуйте, що дзеркало не повинно складатися з декількох частин, так як вони будуть ламати і спотворювати простір.

Дзвіночки

Дзвін володіє воістину магічними властивостями - очищає простір від негативної енергії і зла. Причому розмір не має значення, і для очищення домашнього простору підійдуть звичайні срібні або металеві дзвіночки. Чим чистіше і дзвінкіше звук дзвіночка, тим ефективніше захист від негативу.

Як відвернути від себе погані прикмети?