Детективи справді цікаві тоді, коли до останньої сторінки тримається інтрига і ти навіть не здогадуєшся чим все закінчиться. Тому, ми знайшли саме таку підбірку книг.

 «Загадай число», Джон Вердон

Марк отримує анонімний лист, який лякає його настільки, що той звертається до детектива Девіда Гурни. Що такого в листі, звідки анонім знає всі ці брудні таємниці і до чого веде? Девіду потрібно з цим розібратися.

«Бог п'ятничного вечора», Чарльз Мартін

Метью відсидів за злочин, якого він не скоював. Тепер йому належить повернути собі своє життя, честь, повагу, кохану  жінку і відновити справедливість. А значить, зробити те, що виявилося не під силу навіть поліції.

«Слід хижака», Дік Френсіс

В Італії починається ланцюжок загадкових викрадень людей, пізніше він продовжиться і в Англії. Детектив Дуглас знаходить ланцюжок, який це все об’єднує: всі зниклі були пов'язані зі стрибками. Але навіщо їх викрадають і куди ті діваються, йому тільки належить дізнатися.

«У лісовій гущавині», Тана Френч

Детектив Райан пішов в кримінальний відділ через травму дитинства, коли він з друзями заблукав в лісі і став єдиним, хто вижив. Через 20 років, в лісі знову починають зникати люди, і для Райана це шанс звести з маніяком особисті рахунки.

«Смілла і її почуття снігу», Пітер Хег

Смілла вміє читати по снігу, знаючи більше 100 його відтінків і станів. Це вміння допоможе їй розплутати загадку: за слідами хлопчика, який впав з даху вона розуміє, що він абсолютно не збирався падати вниз, але щось, без слідів, його до цього підштовхнуло.

Підбірка безкоштовних сайтів для вивчення англійської мови

4 книги, які допоможуть змінити погляди на життя

Що заважає вам розбагатіти: 6 причин про, які ви і не здогадувалися