Літо - це гаряча пора не тільки для відпусток, а й для ремонту. Особливо актуально у спекотні сонячні дні замінити стару покрівлю та не боятись восени сильних дощів. Часто рівненські господарі допускаються помилки - купують покрівельні матеріали сумнівної якості, а тішать себе низькою вартістю. Та чи можна тоді бути певним у міцності та довговічності такої побудови?

У Покрівельному центрі Ви можете придбати товари для покрівлі: металочерепицю, профнастил, бітумну черепицю, композитну черепицю, мінеральну вату, скловату, гідробар'єр, паробар'єр, водостічні системи, комплектуючі покрівлі, OSB ПЛИТИ, мансардні вікна.

Майстри-покрівельники допоможуть обрати необхідну для Вас продукцію від провідних європейських брендів, перевірених роками: металочерепиця ArcelorMittal; композитна черепиця METROTILE; бітумна черепиця IKO, утеплювачі ROCKWOOL, ISOVER; гідроізоляційні плівки JUTA; водостічні системи PROFiL, STRUGA; сайдинг Fasiding, ROYAL; горищні сходи OMAN, DOLLE; OSB плити EGGER; мансардні вікна ROTO, VELUX.

Замовлення продукції здійснюється індивідуально за кожною позицією покрівлі і заздалегідь обговорюється: по телефону, з виїздом менеджера на Ваш об'єкт, або у нас в офісі.

Разом з Покрівельним центром у Рівному Ви можете обрати та замовити якісну покрівлю навіть не виходячи з дому.

Довірте тепло та затишок свої оселі професіоналам.

Звертайтесь за адресою: м. Рівне , вул. Дубенська, 6а. E-mail: mixail_777@ukr.net. Сайт: krovlya.prom.ua. Тел.: 0362-40-08-27, 097-645-34-58.