Понад десяток вкладників пікетували рівненську філію. Адже 10 лютого закінчився мораторій на задоволення вимог кредиторів, введений Нацбанком. Однак жодних пояснень про те, коли вкладники зможуть одержати кошти, керівництво філії не надало. Ольга Міхньов знає більше.

Вони довірили свої гроші банку, а взамін отримали розчарування. За плечима вкладників — десятки виграних судових справ. Та вже рік отримати гроші, які вони поклали на депозит не можуть.

У день, коли закінчився мораторій на видачу депозитів, обурені вкладники влаштували пікет. Просили у банку не мало не багато — повернути їхні гроші. Пішли до керівництва банку і знову повернулися ні з чим.

Пікетувальники об'єднуються по всій Україні — обіцяють й надалі влаштовувати масові протести. Обдурені вперше ощадним банком радянського союзу, а нині комерційним банком, вони втратили довіру до банківської системи.

У рівненській філії банку і самі не знають про подальшу долю установи і від коментарів поки що утримуються. Тож не відомо коли вкладники отримають свої гроші.