Вона цілеспрямована та активна. Вона життєрадісна і вірить у здійснення мрій. Вона любить подорожувати різними країнами і містами та розуміється у кінематографі.

Марина за освітою психолог, навчалася у Рівне нському Держаному Гуманітарному Університеті. Під час навчання працювала моделлю та брала участь у кількох конкурсах краси. Журналістську кар’єру розпочинала, працюючи у різних газетах. Навіть у 2008 році стала «Студентом-журналістом року» у Рівне нській області. Також навчалася у «Школі Універсального Журналіста».

На телебачення потрапила, прочитавши оголошення у газеті. Через кілька телепроб у різні проекти, стала автором та ведучою програми “Кінолекторій”, яка і досі виходить в ефірі телеканалу «Рівне 1». На початку роботи над програмою, а це було у 2009 році, мало що знала про кіно, проте зараз розуміє, кінематограф – невичерпна і дуже цікава тема. Також Марина є режисером програми “Веселі уроки”, яка навчає дітей та дорослих танцювати та створювати вироби власними руками. Як режисер, Марина працює над програмою «Анекдоти по-рівненськи». У ній відомі рівняни розповідають свої улюблені анекдоти глядачам Першого місцевого. Із задоволенням працює над створенням сюжетів для програми «Новини Рівного».

Марина займається хенд-мейдом, полюбляє готувати смачні страви і обожнює активний відпочинок, особливо на морі.