У цьому переконані працівники Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, який святкує ювілей. Заклад щороку розвивається, втілює новації, аби педагоги всієї області змогли підвищити тут кваліфікацію. З нагоди ювілею в інституті відбулася міжнародна науково-практична конференція. На ній побувала Ольга Міхньов.

Рівне нський інститут післядипломної освіти — чи не найстаріший навчальний заклад нашого регіону. Почерпнути багаторічний досвід закладу зібралося майже дві сотні освітян. Завітали на науково-практичну конференцію і гості з Польщі, Білорусі та Франції.

Надзвичайна активність учасників конференції пояснюється тим, що Рівне нський інститут післядипломної освіти використовує у своїй роботі як вітчизняний так і міжнародний досвід з надання освітніх послуг.

Найбільше у закладі тішаться тим, що педагоги відчувають потребу у їх послугах. Лише за рік кількість вчителів, які підвищила кваліфікацію у інституті збільшилася на тисячу. Відтак в період модернізації освіти заклад йде у ногу з новаціями, аби кожен вчитель міг втілити у реальність свою соціальну місію.