Вони відвідали чимало районів області. Утім, значних порушень не відзначають. Навпаки вважають вибори демократичними та закликають кандидатів визнати їхні результати. Аналогічну думку мають в Рівненському комітеті виборців України.

Понад 20 міжнародних спостерігачів пильнували за вибори президента на Рівне нщині . Значних порушень не побачили. Відкриті кабінки для голосування, а також урни в незручних місцях і холод на дільницях головні зауваження іноземних гостів.

Не побачили зловживань на дільницях і у комітеті виборців. Тут запевняють якщо й траплялися випадки порушення виборчого законодавства, то на загальний результат вони не могли вплинути. На окремих дільницях не дотримувалися послідовності дій при підрахунку голосів, а також спостерігачі були пасивними, не знали чітко своїх прав і не вступали в суперечки.

Також в комітеті виборців нарахували 36 бюлетнів на яких були відсутні прізвище і підпис члена комісії, тому їх визнано недійсними. І більшість подібних фактів у підсумку не враховували при підрахунку голосів.