Земельний скандал в центральному парку міста набирає нових обертів. З одного боку - вже колишній орендар міської землі, з рішеннями судів про легалізацію самобуду, і вимог до міста - віддати землю задарма, з іншого - міська влада, що просить підтримки у активістів.

Земля у самісінькому центрі міського парку може стати приватною. Якщо громада і силовики дозволять, звісно. Так землю під кафе в центрі парку намагається відсудити задарма її донедавна орендар.

Руїною посеред парку невдоволені і активісти. Вони, до слова, пообіцяли навіть підтримати владу у боротьбі за рекреаційну землю, яка належить рівнянам.

Екс-орендарям ділянки міська влада запропонувала компенсувати витрати на будівництво павільйонів, аби вирішити питання миром. А силовикам порадили перевірити, чи немає махінацій з міською землею. Три кримінальні справи вже порушено. Перевіряють законність підписання документів екс-очільником міського парку у 2007 році, законність оформлення павільйонів міським БТІ, та факти підробки документів самими тоді ще орендарями.