У п'ятницю обідньої пори на дві години було повністю паралізовано рух вулицею Соборною. Цього разу завинили не ескорти можновладців. Виявилося, це комунальні служби взялися старанно розчистити дорогу. Одначе такої запопадливості не оцінили ні водії, ні пасажири громадського транспорту. Люди запізнювалися і мерзли на зупинках. Для кого працюють рівненські комунальники? Вирішив поцікавитися Ігор Шумик.

Знервовані погляди перехожих, двокілометрові затори. На дві години центр Рівного зупинився. Ні пройти, ні проїхати. А все через те, що комунальники зібралися чистити Соборну від снігу у годину пік.

Натомість комунальники виконували свою роботу, ніби й не помічаючи заторів. Снігу багато, то хоч в останній робочий день попрацюємо. Чому саме в обідню пору не кажуть.

Здивовані такими діями комунальників і транспортники. Начальник управління транспорту Рівного на собі відчув усі принади роботи комунальників, півгодини діставався до роботи. І отримав до півсотні дзвінків невдоволених рівнян.

Винного не знайти. Головний комунальник Рівного Іван Гема пояснює: "Чистимо коли можемо, а рівнянам все одно не вгодити."

За прогнозами синоптиків найближчі дні у Рівному буде сніжно, тому поспішаючи на роботу чи на потяг рівнянам варто зважати і на розчищення доріг комунальниками.