Оксана Лозова народилася 1 липня 1962 року в місті Ковель Волинської області в родині лікарів. Своє дитинство Оксана Василівна згадує з щирим трепетом і теплом. Часто замість того, щоб гратися з дітками чи робити домашні завдання вдома, дівчинка проводила час у лікарні і ще відтоді отримала любов до професії медика.

Напевно саме тому, натхненна прикладом своїх батьків, Оксана Лозова не думала, який шлях обрати. Мама не дуже хотіла, щоб донька йшла по їх стопах, адже розуміла, наскільки це важка та відповідальна праця. А от батько, підтримував донечку у всіх її починаннях.



pic

pic

Обрала педіатрію, адже Оксана Лозова просто обожнює працювати з дітьми. Закінчивши Київський медуніверситет імені Богомольця, вона пішла працювати в Рівне нську обласну дитячу лікарню. Там вона - вже 27 років, 17 з яких - очолює відділення педіатрії №2і. Їй, обласному дитячому кардіоревматологу, вдячні за здоров'я своїх діток тисячі батьків Рівне нщини. Оксана Василівна намагається постійно удосконалювати свої знання, як фахівець, тому освоює нові методи лікування, читає фахову літературу та використовує можливості участі в конференціях та стажуваннях.

Сини ж Оксани Василівни не стали медиками. Адже вона переконана, що в медицину не можна йти з примусу, а тільки за покликом серця. Тому і Андрій, і Костянтин не працюють у цій галузі. Патріотичні настрої у родині Оксани Лозової панували завжди. З покійним батьком ще за радянських часів багато говорили про Україну — він мріяв, щоб наша держава стала незалежною. Напевно, патріотичний неспокій передався у сім'ї генетично. Син Андрій (нині — народний депутат України, заступник голови Радикальної партії Олега Ляшка) включився у протестні рухи у віці 14 років. І у випадку Оксани Василівни вона, натхненна діяльністю сина, включилася у політику. Віднедавна Оксана Лозова очолює на Рівне нщині обласну організацію Радикальної партії Олега Ляшка і переконана, що політика – це інструмент, який допомагає змінити систему. Коли випадає вільний час, пані Оксана любить його проводити з рідними та онуком Георгієм, який народився, як і бабуся, 1 липня. А ще їй дуже подобається подорожувати.



pic

pic

Оксана Лозова впевнена, що ми можемо і повинні творити зміни у душі кожного.Вона вірить, що разом житимемо у сильній державі, яку поважатимуть і яку будуть боятися.



pic

pic

pic