У соцмережі ФБ волонтери благодійного фонду "Скарбниця Надії" просять допомогти сім'ї юнака у боротьбі зі страшною хворобою.

У соцмережі ФБ волонтери повідомили:

"Олексій Cуліковський з Кузнецовська – найстарший хлопець, вже навіть, я сказала б юнак в нашому онковідділенні. 17 років – вік, коли вступаєш в самостійне доросле життя, коли будуєш плани, мрієш, ставиш перед собою цілі. Вік, коли ти відчуваєш себе трішечки дорослим. Так і для Олексія – життя в 17 років практично нічим не відрізнялося від повсякденності його однолітків.

Знаєте, дивлячись в такі глибокі і розумні очі Олексія, мене не полишало одне єдине питання "чому?". Чому такий молодий, гарний юнак має лежати на ліжку і проходити всі "круги" онколікування? Чому так сталося, коли в молодому загартованому тілі (змалечку і до 11 класу займався дзюдо) починають відбуватися певні фізіологічні зміни, а вже незабаром йому ставлять діагноз гострий лімфобластний лейкоз? Чому, коли Олексій вперше зробив свій дорослий вибір (вступив до Київського політехнічного інституту, адже це був потяг душі – навчатися на факультеті телекомунікаційних систем) життя, в свою чергу внесло корективи в його здоров'я? І так можна продовжувати задавати питання, навряд чи отримуючи відповіді на них. А в реальному житті ми з вами можемо допомогти юнакові втілити в життя свої мрії та надії.

Розмовляючи з Олексієм про книги, ми з ним не показуємо виду, що бачимо, як сльози мами Ірини тихенько капають на вишивку з бісеру. І знаєте, скільки було в тих краплинках відчаю і болі. Тієї материнської болі за здоров'я свого Олексія і того материнського відчаю, що ще скільки ж треба тих коштів на повне одужання сина. А вона, як і кожна мама в дитячому онковідділенні, готова вже зараз віддати своє здоров'я задля життя улюбленої дитини.

Лікування Олексія йде дуже важко, на 15 день хіміотерапії в нього не було ремісії хвороби і тому лікарі були змушені перевести його на високо дозовані хімію. Юнак важко витримує хімію, в нього постійно виникають ускладнення. За час лікування (Олексій лікується з січня 2015 року) в нього бува варикоз вен на одній нозі, важкий стоматит, проблеми зі шлунком. Хлопець намагається триматися бадьоро, але кожне таке ускладнення зупиняє лікування і переносить день одужання, коли можна буде залишити лікарню і поїхати додому, ще на декілька тижнів.

Батьки Олексія дуже довго не зверталися за допомогою, намагалися впоратися самі, бачачи, скільки дітей зараз лікується в нашому відділенні. Але за місяці лікування батьки витратили вже суму, яка наближається до 20 тисяч гривень і зараз їм потрібна підтримка.

На сьогоднішній день ми взяли в борг в аптеці для Олексія:

Доксорубіцин 50 мг - 2 фл.

Холоксан 1г – 2 фл

Загальна сума по цим лікам 3112,98грн. Також нам треба розрахуватися з приватними лабораторіями за проведені аналізи (2492,00 грн.) та замовити ще один флакон Холоксану 1г (1079,64 грн.). Таким чином для Олексія треба терміново зібрати 6687,62 грн.

Координатор Мар`яна Рева 098 45 26 916

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Скарбниця Надії"

ЭДРПОУ 37685693

р/р 26009336789200

АТ "УкрСиббанк"

МФО 351005

Призначення платежу - добровільна пожертва для Суліковського Олексія

Реквізити для надання допомоги: БФ "Скарбниця Надії"

ЭДРПОУ 37685693

р/р 26007054713460

КБ "Приватбанк"

МФО 333391

Призначення платежу - добровільна пожертва для Суліковського Олексія".

pic