Крадіжки мобілок у розважальних закладах - нині найпопулярніший злочинний промисел. Таке підрахували обласні міліціонери. І на додачу порадили: не залишати без нагляду не тільки телефонів, а й помешкань. Квартирники теж не сидять склавши руки. Напутні слова міліцейського полковника слухав Юрій Дюг.

Крадіжки мобільних телефонів одні з найпоширеніших дрібних злочинів на Рівне нщині . Під час гарячої відеолінії перший заступник очільника міліції Рівне нщини Анатолій Бужанський наголосив - рівняни самі іноді допомагають злодіям.

Зарадити крадіжкам мобільників, могла б реєстрація мобільних телефонів. Так уже не один рік роблять в Білорусі та Росії. Рівне нські правоохоронці з нетерпіння очікують запровадження такої норми в Україні.

Між тим, досить поширеними залишаються і квартирні крадіжки. Так за 2009 рік на Рівне нщині обікрали 500 квартир. Розкрити вдалось лише 64 відсотки таких злочинів.

Правоохоронці радять рівнянам більше дбати про власне майно. Під час проведення гарячої відеолінії, Анатолій Бужанський прокоментував інші резонансні злочини. Відповіді на запитання інтернет-користувачів можна знайти на сайті gazeta.rv.ua/