Де відпочити? Влітку над цим питанням ламає голову чи не кожен. Щоправда в більшості випадків вибір місця відпочинку залежить від товщини гаманця. Схоже у рівнян він потовщав, принамні так кажуть туроператори. Констатують втричі збільшилася кількість охочих побувати за кордоном.

Україна поки лише рухається у Європу, проте рівняни все частіше там відпочивають. Вибір величезний: від звичної Туреччини та Болгарії, до Греція та Кіпру. Традиційно популярні Єгипет та Туніс. Нині у туроператорів справжні жнива. А цього року взагалі бум відпочивальників. Більшість хоче їхати закордон, через якість послуг та ціну.

Страждає через це в першу чергу Чорноморське узбережжя кажуть спеціалісти. Пояснюють відпочинок в Криму дешевший ніж закордонрм лише на дві- три сотні зелених. Через це захоплення рівнян вітчизняними курортами потроху зменшується.

Усі туроператори обіцяють незабутні враження. Але спеціалісти попереджають, щоб побачити прекрасне та далеке рівнянам варто детально дізнаватися про всі умови відпочинку, і обовязково цікавитися страховкою.

Гроші грішми, а відпочинок, особливо влітку, корисний. Тому доки є можливість, турагенції радять не зволікати, а пакувати валізи і вирушати на пошуки нових вражень.