Таке гасло має всеукраїнський рух "Сильні в Україні". Він організував конкурс соціальної реклами. Протягом минулого року, всі охочі надсилали організаторам свої аудіо-відео матеріали, фото, вірші, плакати, тощо. Тематика одна — Україна сильна держава з непригнобленим народом. Сьогодні, кожен регіон нагородив своїх переможців. Кого відзначила Рівненщина — знає Анна Яцук.

Цей вірш на конкурс "Сильна Україна - 2009" надіслав мешканець Гощі Віталій Гупалюк. Утім, перемогу не здобув. Лише грамоту отримав і його односельчанин Юрій Гапончук. Його фотографія найвищої відзнаки також не досягла.

На конкурс "Сильна Україна - 2009" було надіслано півтори тисячі робіт з усієї держави. Рівне нщину представили 24 учасники. На жаль, жоден з них перемогу не здобув, запевнила випускниця школи універсального журналіста Видавничого дому "ОГО" та Телекомпанії "Рівне 1" Марія Холод.

Перший млинець завжди буває глевким, кажуть чиновники. Але на поразках зациклюватись не потрібно.

Разом з тим, Михайло Волинець пообіцяв, що роботи всіх учасників конкурсу від Рівне нщини, будуть у майбутньому опубліковані та показані широкому загалу.