ПІБ - Семенович Олена

Посада та які проекти веде на "Рівне 1" - Телеведуча інформаційних програм – Новини Рівного, та ток-шоу На Часі, кореспондент відділу новин. Щодня відслідковую події в країні та у Рівному, аби доступно розповісти усім глядачам про те що відбувається навколо нас. Зйомки інформаційних сюжетів невід’ємна частина роботи телеведучої, та журналіста. Тільки озираючись навколо себе ми помічаємо суспільно – важливі теми, про які варто говорити вголос. Не цікаво і не важливо - не буває. Все залежить від того як подати глядачам ту чи іншу тему.

Дата народження - Народилася у рік коня. Свій день народження святкую влітку 2 липня.

Освіта - Закінчила Рівне нський Державний гуманітарний університет, за спеціальністю режисер.

Чим запам'ятався перший робочий день на телекомпанії "Рівне 1" - Це було давно, ще у 2006 році. Після зйомок і написання сюжету, пішла до монтажера монтувати. Начитала текст, і цим самим здивувала усіх присутніх. Жодного разу не збилася. Хлопці запитали – ти хто, де навчилася так класно начитувати? У нас люди роками працюють, і при начитуванні текстів завжди збиваються. … Але то вже була зовсім інша історія.

Чим займалися до того, як влаштувалися на "Рівне 1" - З радіоефіру потрапила в телевізійний. До роботи на телебаченні 7 років працювала ведучою на місцевому радіо. Але в якийсь момент зрозуміла, все, потрібно рухатись далі, тут я засиділася. І прийшла працювати на вже давно омріяний телеканал «Рівне 1».

Захоплення/хобі - Усе що можна витворити своїми руками і є моє захоплення. Від якогось подаруночка для близьких (м’яка іграшка, біжутерія, предмет побуту) до пошиття одягу собі і донечці. Це дарує неймовірні хвилини радості. Адже ця річ існує в одному-єдиному екземплярі.

Улюблена книга/цитата - Нині книг читаю небагато. Подобаються сучасні автори. Тішать Брати Капранови, захоплює дух Ден Браун. Якось дочитуючи останні сторінки «Код да Вінчі», повернула голову на сусідку поруч (це була електричка в Італії), а там сиділа синьйора, яка також читала таку ж книгу, тільки італійською. Це у мене викликало посмішку.Не дійдуть руки до Макса Кідрука. Бувала на презентації його книги, і вони мене зацікавили.

Як любите проводити вільний час - Вільний час люблю проводити в колі сім’ї. Найбільше радості всі отримую коли відвідуємо бабусю в селі. Там тихо, спокійно, затишно. Є час поспілкуватись, помріяти, і відновити сили після швидкоплинних буденних справ. Відвідуючи іншу бабусю у Європі – легко дихається, а життя набуває нових яскравих вражень.

Сімейний стан - Заміжня, виховую двох дітей, сина та донечку. Маємо ще руденьку красуню кицьку.

Найбільше я люблю у своїй роботі... - У роботі подобається все. Від пошуку матеріалу і теми, до її остаточної реалізації. Подобається спілкуватись з людьми. Та найголовніше відчувати корисність та потрібність своєї роботи. Трапляються випадки у житті, які мають негативні наслідки, і коли ми про це говоримо, ми застерігаємо. Будьте обережні, таке буває. І якщо хоча б дна людина завдяки нашій роботі зрозуміла небезпеку, тоді ми працювали недаремно. Таке розуміння прийшло, коли на очах підростають власні діти, і коли таких же дітей ми зустрічаємо у лікарнях, на вулицях. Або ж навпаки – показуємо життєві історії успіху, вони надихають, і доводять – ніколи не здаватись. За цим стоїть розвиток та прогрес суспільства.

Кумедний випадок, пов'язаний з професійною діяльністю - Сміху та радості у нашій роботі вистачає. Усіх не перерахуєш. Частенько на зйомках нас з колегами плутають, можуть назвати – Світлана Сирота, або Тетяна Коваль. Один з політиків на виборах весь час боявся що у мене розпочнуться пологи саме на його зйомках.( Тоді я була вагітна вдруге) На що я відповідала, ні спочатку я посаджу вас у мерське крісло, а потім поїду в пологовий. Ну власне так і трапилось….. ( Тож звертайтесь)Щодня наша робота дарує нам - цікавих, неординарних і неповторних героїв, а відтак і незабутні миттєвості.

pic