Його разом з трьома молодими жінками зняли з потяга Ковель – Москва. На переконання оперативників, затриманий хотів вивезти їх до російської столиці, де планував продати сутенерам для роботи повіями. Також правоохоронці відшукали у чоловіка паспорти його попутниць.

Затриманим виявився 43-річний мешканець Костопільського району Анатолій. Втім, жінки, з якими він мав їхати до Росії, знали його як Олександра. Під час першого допиту Анатолій відкинув звинувачення слідчих. Розповів, що в Росію їхав працювати на будівництві, а жінки – його випадкові знайомі. Вони нібито мали влаштуватись на роботу в магазині.

Втім, жінки розповіли оперативникам зовсім іншу історію. Мовляв, вони добре знали, куди і навіщо їдуть. Одній з них Анатолій запропонував працювати повією за 1000 доларів у місяць, але за умови, що вона знайде ще 2-ох жінок.

Після цих показів Анатолій змінив свою версію і частково визнав свою вину, - розповідають міліціонери. Проти нього вони порушили кримінальну справу за статтею – торгівля людьми. Слідчі встановили, що цим бізнесом він займався останніх півроку і за цей час встиг вивезти до Росії 6-ох українок – кожну продавав за тисячу доларів. Втім, слідчі не виключають, що проданих жінок може бути значно більше. З'ясувати це вони обіцяють під час досудового слідства.