Прокурор просить арешту на 60 днів, або застави у 548 тисяч гривень ( офіційно заробітки чиновника за минулий рік склали 84 тисячі гривень, ще з хабарем у півмільйона (504 тисячі гривень) сільського чиновника затримали.

У залі засідань вирішується чи буде він за ґратами до суду ( на час слідства).

15:10 - закінчилася перерва. За кілька хвилин суддя Мар'ян Головчак має зачитати ухвалу, і визначити, чи лишиться спійманий на отриманні хабара у 504 тисячі гривень голова сільради за ґратами на час слідства.

12:00 - суддя пішов до нарадчої кімнати. Незабаром стане відомо, чи лишать за ґратами хабарника затриманого на гарячому.



pic

Іван Тимощук просить відпустити його під "чесне слово" (тобто під особисте зобов'язання). Попри обіцянку адвоката, що сільський голова співпрацюватиме зі слідством прокурор каже, що чиновник відмовляється давати покази (навіть в присутності адвоката).

УБОЗ: син підслідного голови сільради шукає свідків дачі хабара і того, хто дав понад півмільйона, аби змусити відмовитись від свідчень.

Адвокат Тисощука заперечує проти тримання підзахисного під вартою. Мовляв хабарник є єдиним чоловіком в родині і утримує дружину, доньку-вдову і двох внуків. А ще - хворий на діабет та гіпертонію.

Чи випустять затриманого на хабарі сільського голову і досі лишається інтригою.