За даними Українського гідрометеоцентру на території Рівненської області 4 липня очікуються: посилення вітру до 20, місцями до 30 м/с, грози, подекуди град, сильні дощі. Про це повідомили з прес-служби управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненської ОДА.

Працівники управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівне нської облдержадміністрації закликають усіх жителів області бути уважними та не полишати своїх домівок без нагальної потреби.

Водіям і власникам транспортних засобів бути максимально обережними за кермом автомобілів та обмежити кількість виїздів на автошляхи. Пам’ятайте, що сильні пориви вітру можуть спричинити падіння дерев на проїжджу частину та сприяти виникненню дорожньо-транспортних пригод.

Також, слід пам’ятати, що сильні пориви вітру можуть спричинити обриви ліній електропередач. За таких обставин не слід намагатися усунути аварію самотужки, оскільки це може призвести до ураження електричним струмом. Про пошкодження електромережі слід повідомити відповідні служби або чергового аварійно-рятувальної служби за телефоном “01”.