Похорон рейдовим перевіркам влаштували сьогодні місцеві перевізники. З вінками та квітами вони прийшли до Головавтотрансінспекції і вимагали звільнити її керівника. Виглядало все досить емоційно. Перевізники рвали свої ліцензії та слухали жалобну музику.

Проти незаконних перевірок з квітами та плакатами протестують перевізники Рівне нщини. Головні вимоги - припинити безпідставні перевірки на дорогах, та звільнити начальника Головавтотрансінспекції в області. Пояснюють, за минулий рік водіїв оштрафували на понад два мільйони гривень. Перевізники переконані - незаконно.

Перевізники запевняють, їм простіше було б працювати без ліцензій на роботу. У такому випадку головавтотрансінспекція не мала б підстав постійно докучати перевірками.

До пікетувальників вийшов начальник головавтотрансінспекції в області Володимир Горошко. Саме його звільнення вимагають водії маршруток. Чиновник переконаний, невдоволення перевізників свідчить лише про яксіну роботу його інспекції.

Таким поясненнями водії не задовольнилися і поїхали з протестом під стіни обласної прокуратури. Служителям феміди принесли основний закон, аби нагадати про свої права. Щоправда від подарунка прокурори відмовилися.

Організатори акції непокори переконують, не хочуть аби їхні проблеми позначилися на якості перевезення. Тому сьогодні рейсів до Києві не відміняли. Однак попереджають, наступна акція протесту буде вже у столиці під стінами міністерство транспорту.