Вже декілька років мешканці будинків на вулиці Льонокомбінатівській просять встановити світлофор поблизу будинку 9а, де є нерегульований пішохідний перехід. Говорять, тут дуже небезпечно. В жовтні тут насмерть збили чоловіка.

Голова громадської організації "Рівне нський громадський контроль" Дмитро Якимець направив запит до міської влади та ДАІ. Правоохоронці відповіли, що рішення про встановлення світлофора належить саме до компетенції міської влади. І самі вартові доріг постійно інформують про необхідність суттєвого вдосконалення організації дорожнього руху в обласному центрі. Це стосується зокрема встановлення нових світлофорів, ремонту вже існуючих, нанесення дорожньої розмітки тощо. Однак, незважаючи на неодноразові звернення Державтоінспекції до Рівне нської міської ради зазначені заходи в повній мірі не впроваджуються.

Звертались люди і особисто до Володимира Хомка.

На одному з центральних перехресть Рівного, а саме біля 190 будинку на вулиці Соборній зруйнований відрізок тротуару. На початку 2014 року Дмитро Якимець звернувся до міського голови зі скаргою, коли отримав відповідь, що коштів на ремонт цього відрізку не передбачено.

Місцеві активісти з цього приводу теж мають свою думку.