За розвагами рівненської молоді відтепер щодня зможуть спостерігати обласні чиновники. З вікон власних кабінетів. У дворі обласної адміністрації відкрили майданчик для екстремальних видів спорту. Випробувати його приїхали навіть гості з сусідніх областей.

Про скейт парк для екстремальних видів спорту молодь Рівного мріяла вже давно. Бо раніше доводилося кататися у непристосованих місцях. Відтак і нарікань на такі розваги молоді було чимало.

У день молоді здійснилась мрія рівненських екстремалів. Не будь де, а під стінами головної будівлі області – облдержадміністрації урочисто відкрили скейт-парк. Аби додати справжнього екстріму влаштували змагання з тріалу та скейтборду.

Тарас Ковальчук розповідає, вони навіть і не мріяли про таку швидку реакцію, коли вкотре звернулися за допомогою.

Понад півсотні хлопчаків випробували нові фігури у скейтпарку, приїхали на новий майданчик навіть гості з Луцька , Тернополя, та Львова. Екстремали сподіваються що тут їх ніхто нетурбуватиме, а на новому майданчику виростуть нові рівненські екстремали. Щоправда новий майданчик для екстремальних видів спорту в радість не всім. Вже у перший робочий день після його відкриття, забави рівненських екстрималів викликали чимало нарікань у працівників облдержадміністрації. Чиновники нарікають, що гамір від розваг рівненської молоді, заважає їм працювати.