А от про що не говорили на молодіжному виконкомі, так це про сміття. Деякі райони Рівного у ньому буквально потопають. Наша знімальна група вкотре побувала на одній з найвищих точок міста - Пагорбі слави. Те, що побачили - не здивувало, але й не втішило.

Про реконструкцію меморіалу Слави - міські чиновники та депутати говорять вже давно. Пропонують новіть віддати його інвесторам, аби ті збудували поруч сучасний спортивний комплекс, з льодовим палацом. Однак це лише перспектива на десятиріччя, а рівняни у цьому парку відпочивають і сьогодні, Тим часом меморіал Слави вже потребує елементарного благоустрою.

Подивитись тут є на що - військова техніка часів другої світової манить до себе не лише хлопчаків. Написи свідчать головні гості - молодь на підпитку. І вже звична картина - купи сміття під ногами. Бо викидати його просто нікуди, нарікають відвідувачі.

Ці танки фарбують тут регулярно. Усі написи на них свіженькі, однак ні лавок ні смітників поруч не знайти. Натомість сміття - куди не кинь оком.

Навести лад у цьому місці нашій знімальній групі так і не вдалося, сміття виявилося забагато. Однак якщо кожен з нас його тут не залишатиме, тоді і комунальникам роботи менше буде.