Кольори, квіти, запрошення, медовий місяць та багато інших корисних речей для одруження взимку.

1) Кольори Щодо кольорової гами - знайте: чим менше - тим краще. Скомбінуйте білий та срібний кольори та додайте діамантові прикраси, або схожу біжутерію по можливостях. Ці деталі дуже гармонійно вписуються в зимній пейзаж і вся композиція весілля буде виглядати досить гламурно. Для церемонії спробуйте прикрасити зал білосніжним шовком, або бархатом.

2) Квіти Зверніть увагу на такі квіти як білі гортензії. Букет краще прикрасити простою білою стрічкою. Додайте іскорки до вашого букету, обгорнувши стебло в стрічку прикрашену кристалами.

3) Запрошення Так як останнім часом святкування весілля набуло досить офіційного розмаху, тоді до вибору запрошень слід підійти досить серйозно. Для зимового варіанту найкраще підійдуть білосніжні запрошення з вибитими білими візерунками. Та не забудьте загорнути їх в срібні конверти.

весільні запрошення

4) Музика на весілля Музичний супровід на фортепіано під час вечері, додасть елегантності вашому весіллю . Можна також замовити гурт, що виконуватиме, джаз, звичайно, якщо ви прихильник цього стилю. 5) Година для коктейля Подайте білий теплий коктейль, в чашках espresso, як тільки прибудуть гості. 6) Весільний торт Підкресліть сезонність білим тортом, покритим сріблястою пудрою. Для прикраси попросіть пекаря додати білу цукрову стрічку та їстівні кристалики, що спадають з одного боку торту.

весільний торт

7) Медовий місяць Забронюйте затишну кімнату десь в сніжній місцевості, де можна кататися на лижах, ковзанах та конях. Запевняємо вас. Ви проведете незабутньо медовий місяць!

ДЖЕРЕЛО kabluchka.com.ua