За вікнами наших будинків панує зима, тому у сьогоднішній статті ми хочемо розповісти вам найоригінальніші та цікаві пропозиції руки та серця взимку, адже коли на дворі мороз та холодно не так легко створити романтичну та теплу атмосферу.

Ой, мороз, мороз! ..

Під цим заголовком зібралися виключно «зимові» способи пропозиції руки і серця. У разі, якщо на вулиці мороз, а у вашої обраниці є власне авто, напишіть пропозицію на вітровому склі її автомобіля.

Якщо ж мороз є, а приватне авто немає - пропозиція може прикрасити замерзлі шибки вікон її квартири. Воно також може бути розміщено в руках сніговика, якого ви самостійно зліпили біля під'їзду, або просто написано на снігу перед будинком коханої. Вийдіть з коханою на прогулянку, та запропонуйте зліпити снігову бабу. Поки кохана відволікатиметься пошуками «рук» для сніговика, вдягніть обручку на морквину та причепіть її замість носа сніговику.

Киньте сніжкою в кохану, або просто її покличте та запитайте: «що там у сніговика з носом?» А коли, вона зрозуміє в чому справа – хапайте її та радісно падайте в сніг разом. Пропозиція руки і серця можна скласти з мішури і прикріпити «послання» на стіні.

А як вам така новорічна ідея: повісьте кільце на ялинку і запропонуйте їй знайти нову «прикрасу»!

Можна написати листа Діду Морозу, в якому ви, спілкуєтесь зі старим, розповідаєте про свої почуття до коханої (яка вона чудова, як ви її любите і як вам з нею добре), і просіть, щоб він зробив так, «щоб вона вийшла за вас заміж »(бо без неї жити не можете)! Цей лист можна підкласти під ялинку, щоб дівчина «абсолютно випадково» виявила його, або прочитати рукопис їй самому.

І, до речі, святкові пропозиції ніхто не відміняв, адже це здорово - подвійне свято!

pic

pic