Сині кольори - традиційні елементи весіль. Вони означають височину, прагнення до ідеалів, миролюбність, безпеку, чистоту і відданість. Також синій колір несе в собі енергію досконалості та світу.

Колір легкості, ніжності, романтики, натхнення і свободи. Блакитний колір ненав'язливий, природний, діє заспокійливо, створює навколо себе атмосферу довіри і щирості.

Відмінний вибір для весілля. До того ж, знайдеться мало людей, які не люблять сині відтінки. Синіх тонів багато - глибокий синій, небесний, блакитний, бірюзовий, колір морської хвилі, лавандовий - і за допомогою них можна створити як більш спокійну, так і грайливу атмосферу. Дуже легкий природний колір, дарує атмосферу радості, чистого неба, літнього дня і моря в променях сонця.

Романтичний колір, ніжний, прекрасно поєднується зі всіма кольорами, додаючи в палітру чистоту і ніжність. Вони ідеально підходять для морських весіль, казкових, а також для весільних аксесуарів нареченої. Сині барвники в природі вважаються одними з рідкісних, тому в усі часи вони особливо високо цінувалися.

pic

pic

pic

pic

pic

pic