Біла сукня, щасливі посмішки, кохання в очах та романтична історія казкового кохання — все це уособлення конкурсу "Наше весілля-2009”. У спільному проекті від Видавничого дому "ОГО”, "Рівненської газети” та першого місцевого телеканалу "Рівне 1" молодята Рівненщини дарували усім позитивні емоції, ділилися щасливими моментами та зізнавалися одне одному у коханні. Ми продовжуємо знайомити вас із учасниками нашого соціального конкурсу.

№42 Ірина та Олексій Тополюки "Лише ти можеш так любити, так сумувати за мною, так обнімати, так цілувати... Льоша, я кохаю тебе не за те, ким є ти, а за те, ким я є з тобою, — зізнавалася у своєму коханні Ірина. — Мені не треба бачити тебе, щоб серце билося ще швидше, при думці про тебе, щоб кров пульсувала сильніше”.

№43 Білка і Зелений Естет "Ми — сімейна пара Євгенія та Тетяни Гуків, або ж просто зелена сімейка. У нас все класно! І вам того ж бажаємо! Дівчинка у весільному вбранні — це Білка, а хлопчина у білому костюмі — це Зелений Естет. Фактично 14 червня 2009 року для нас у Рівному відбувся Казантіп — ЩАСТЯ! Кохайте!”, — розповіла креативна пара.

№44 Вікторія та Юрій Онопи "Немає нічого простішого за кохання і водночас нічого складнішого. Життя повне кохання і ми тому доказ!” — поділилися молодята.

№45 Олександра і Сергій Кужелі

№46 Тетяна та Вадим Колесники "Іноді ми страждаємо в очікуванні, незнаючи, що воно зовсім поряд. Ми народилися в одному пологовому будинку, ходили до однієї церкви... і наші шляхи весь час перетиналися, а помітили одне одного лише в Інтернеті”, — розповіла Тетяна.