Після кожної ночі настає ранок і починається новий день, так є і після весілля. Що ж робити в перший день законному чоловіку та жінці? Ми підкажемо вам :)

1. Потрібно виспатися

Не дозволяй будильнику або персоналу готелю будити вас зранку рано після весілля на сніданок. Розслабтеся, ви заслужили.

2. СМС чоловікові від дружини

Напиши коротку смс коханому чоловікові, навіть якщо він з тобою в одній кімнаті. Головне - підпис: «Твоя дружина».

3. Красиві статуси ВКонтакті

Зміни статус на «заміжня» в «ВКонтакте», а також «Однокласниках» і Facebook. Неодмінно відразу після весілля. Власне, заради цього все і затівалося!

4. Подарунки молодим на весілля

Зізнайся, ви згораєте від цікавості. Прийшов час розібрати подарунки. Головне - подаровані на весілля конверти з грошима! Цікаво порахувати після весілля, хто з родичів самий жадібний?

5. Планування покупок

Сплануй покупки, поки твій чоловік на все згоден. Користуйся моментом і складай розширений список. Сьогодні відповідь точно буде: «Так, люба!»

6. Сьогодні можна їсти солодке

Дозволь собі солоденького. Ти просто зобов'язана винагородити себе за передвесільні дієти. Там що небудь залишилося від весільного торта?

7. Що робити з весільним платтям?

Подбати про весільну сукню. Ти не стала винятком з мільйона наречених. Пара цяток все ж залишилася. Не затягуй з хімчисткою!

8. Фото після весілля

Влаштувати фотосесію. Якщо хімчистка вже не допоможе, влаштуй після весілля фотосесію в стилі "Trasch the dress."

9. Нове прізвище.

Звикай до нового прізвища. І починай тренуватися ставити гарний новий підпис.

10. Дивитися фото з весілля.

Попроси гостей скинути тобі фото з весілля, щоб подивитися зроблені ними фотографії. Завдяки камерам в їх телефонах тебе чекають несподівані відкриття.

11. Парні футболки молодятам.

Розповісти кожному зустрічному, як ви щасливі. Терміново купити футболки з написом "Just married".

12 Гра "Список бажань".

Обміняйтеся з чоловіком списком бажань. Складіть списки з 10 бажань кожен і пообіцяйте, не дивлячись, усе виконати. Це буде весело, якщо бути реалістами.

13. Влаштувати вечірку.

Влаштуйте вечірку для себе і найближчих! Після весілля нарешті можна буде випити шампанського стільки, скільки захочеться!

14. Подяка гостям на весіллі.

Кілька важливих дзвінків з подяками гостям на весіллі допоможуть закласти основу для кола «друзів сім'ї» ... і з'ясувати, хто з нових родичів самий балакучий.

15. У весільну подорож.

Відправляйтеся у весільну подорож якомога швидше. Повір: це можна зробити відразу ж після весілля. «На наступний рік» - це вже буде не весільна подорож.