Владні крісла приміряли на себе молоді активісти Рівного. Вперше в історії міста засідав молодіжний виконком. Говорили про наболіле - нестачу житла та приміщень для своїх громадських справ. За початківцями спостерігали досвідчені чиновники та політики. Кажуть, така тимасова зміна керівництва Рівного їм сподобалася.

Після сесії рівнеради її залу зайняла молодь. Тут засідає молодіжний виконком. Крісла батьків міста зайняли їх потенційні наступники. ЗАступник міського голови Сергій Васильчук, що прийшов послухати голос молоді запевняє, у них є чому повчитися.

Послухати колег з громадського руху прийшов наймолодший депутат Рівне ради - Віталій Шабунін. Каже, це гарна можливість підготуватись для серйозного політичного життя.

Нині своєю головною проблемою молодь називає брак квадратних метрів. Адже для громадських організацій не вистачає приміщень, а для їх активістів - житла.

Хоча додаткових квадратних метрів поки добитись не вдалося, молоді рівняни отримали додаткові 50 тисяч гривень на реаолізацію молодіжних проектів.