Не так вже й багато у нашому житті відбувається подій, які круто змінюють його і змушують дивитися на світ іншими очима. І одним з таких важливих і хвилюючих моментів є ваше весілля.

У кожного свої уподобання і можливості у підготовці та проведенні цього заходу, але у всіх одне бажання, прожити цей день так, щоб він запам'ятався назавжди, щоб пам'ять про цю подію зберігала тільки найкращі картини весілля, щоб прожиті враження знову і знову Це ваш день, наречена і наречений, тому зробіть його таким, яким ви хочете його побачити. Варто думати в цей день тільки про себе, а гості нехай приєднуються!

Весілля можна організувати багате або скромне, не це головне в майбутньому житті молодят.

Але провести цей день цікаво, красиво і мило хочеться кожній парі. Цей день - частина їхнього спільного життя, щасливою, довгої і І жодне весілля не обходиться без солодкого частини застілля. Це звичайно весільний торт або коровай. Ви можете самі приготувати його або замовити. Не забудьте для прикраси купити фігурки на весільний торт, з ними він буде виглядати куди більш цікавіше.

Торт завжди був символом майбутнього сімейного щастя. Наречений і наречена розрізають його на шматочки, і передають їх своїм батькам, потім друзям. Звичайно, перші шматочки молодята залишають для себе, а інші роздають, тобто вони як би діляться своєю радістю з усіма запрошеними гостями. Це завжди урочистий момент у весільному застіллі, а ласуни його чекають ще з більшим.

Ідей для цього солодкого пирога дуже багато і якщо молоді вирішують зробити акцент саме на ньому, тоді ми допоможемо вибрати саму вишукану ідею.

pic

pic

pic

pic

pic

pic