Багато дівчат мільйони разів уявляють собі момент, коли їх хлопець вимовить фразу "Виходь за мене заміж". І дуже мало є дійсно цікавих ідей і оригінальних рішень, як саме зробити пропозицію руки і серця. Але ми допоможемо вам у вирішенні цієї проблеми.

1. Потопати, так в розкоші!

У такий день вже точно можна дозволити собі шикарну машину, навіть лімузин, дороге шампанське і кільце! Влаштуйте коханій справжнє свято, нехай насолоджується цим часом по повній програмі. Для здійснення ідеї знадобиться особистий водій, який відвезе вас в мальовниче місце і ненадовго покине. Там під трелі солов'я ви розкажіть їй про свої почуття, а потім знову поїдете «у світ» святкувати таку знаменну подію.



pic

2. Шлях до серця, що лежить через шлунок

Смачний спосіб зробити пропозицію! Від вас вимагається тільки замовити улюбленої незвичайний торт «з посланням» на ньому у вигляді вершків. Багато кондитерських фабрик виготовляють такі ласощі на замовлення з будь-якими написами і картинками, більше того, на подібних творах мистецтва можна навіть помістити вашу спільну фотографію. А зверху її нехай прикрашає напис: «Виходь за мене заміж!» А ось колечком солодкий шматочок краще не прикрашати: серед великої кількості солодких «прикрас» воно може здатися цілком їстівним! У якості «добавки» до даного способу: якщо ви перебуваєте в ресторані, попросіть, щоб офіціант/офіціантка написав «Ти вийдеш за мене?» Шоколадним кремом на блюдці навколо її десерту.



pic

3. Атака з усіх боків

Іноді пропозицію можна і повторити кілька разів, хоча б тому, що дівчині його чути так само приємно, як і слова про вашу щиру любов. Приготуйте в будинку романтичну вечерю і розмістіть навколо столу «нагадування» з написами, наприклад: «Людина, що сидить навпроти, хоче одружитися на Вас». У вигляді «нагадувань» можуть бути: серветки, листівки у формі сердечок, ваші фотографії, розставлені навколо. Або скористайтеся наступним способом: просуньте серветку (тканинну, а не паперову) через кільце, а коли кохана буде розгортати її, щоб постелити собі на коліна, в ній знайдеться ваше колечко.



pic

4. Спростовуючи всі прикмети

Хто сказав, що дарувати годинник - обов'язково до розставання? Цей спосіб для тих, хто вірить не в прикмети, а в довге, щасливе подружнє життя! А щоб воно настало, зробіть наступний крок: купіть вашої улюбленої годинник і зробіть на них гравірування: «Давай одружимося»! А вже після її «так» ви можете поїхати відзначати цю подію в ресторан, де піднесете наступний подарунок - колечко.



pic