У кожного хлопця в житті настає момент, коли він наважується зробити пропозицію руки і серця. Ставитися до цього слід дуже серйозно. Така подія пам'ятається на все життя. Тому слід розібратися, як зробити дівчині пропозицію. Це не настільки легко, як здається на перший погляд. Бажано зробити це дію максимально романтичним. Дівчата на все життя запам'ятовують пропозиції руки і серця. Покажіть всю силу своїх почуттів. А ми допоможемо вам максимально підготуватись та розповімо нові, цікаві ідеї.

1. Чарівний світ техніки

Цей спосіб підходить тому, чия дама серця стежить за кіно і музичними новинками. Ваше завдання - записати їй ексклюзивний диск, який буде тільки у неї! Уявляєте, приносите ви його зі словами: «Давай подивимося, тут дуже рідкісний фільм (цікава музика)». Тим самим підігріваючи її інтерес. Включаєте - а там, приміром, уривки з її улюблених фільмів, герої яких кажуть їй прямо з екрану вашим голосом: «Виходь за нього заміж! Адже він так тебе любить! З ним ти будеш найщасливішою! »І все це під її улюблену музику! Повозитися над виготовленням такої пропозиції, звичайно, доведеться, зате результат того вартий!



pic

2. Я Вас люблю, пора б Вам вже надіти кільце і вийти заміж!

З одного боку, спосіб банальний, але дуже романтичний і красивий. У ньому використовується цілий арсенал перевірених часом класичних «прийомів» чарівності дами серця. Для досягнення заповітної мети вам необхідно: замовити столик в її улюбленому ресторані (можливо, в тому, куди ви ходили на перше побачення) і оформити його романтичним образом. Колихалися від трепетного дихання полум'я свічок, скрипаль, виконуючий зворушливу пісню, вірші про кохання, які ви їй читаєте, - все має налаштовувати на романтичний лад. У розпал вечора офіціант підносить вашої улюбленої солодкий десерт, увінчаний колечком. І, звичайно, після всього перерахованого вище, слід незмінна фраза, про яку мріють

усі дівчата: «Кохана, виходь за мене заміж»!



pic

3. Очі народу

Звичний вигляд з вікна може несподівано перестати бути сірим і розфарбувати яскравими фарбами майбутніх перспектив! А станеться це за допомогою рекламного щита, на якому - фотографія вашої обраниці і слова: «Кохана, виходь за мене заміж»! Як приємно вам обом буде дивитися в це вікно протягом декількох днів! Більш економно, але не менш красиво вийде, якщо ви розмістите пропозицію на одній зі сторінок газети чи журналу, який регулярно читає ваша кохана. І обов'язково знаходитесь поруч, коли вона буде його читати!



pic

4. «Пелюстками білих троянд твоє ложе застелю»

... І не тільки білих. Підійдуть також вогненно-червоні та рожеві, кавові і бордові. Головне - їх має бути достатньо для того, щоб сформувати пелюстками фразу «Виходь за мене заміж»! У підставі знаку оклику можна помістити колечко, а «паличкою» знаку оклику зробити живу троянду. Поруч з написом, звичайно, повинні бути присутніми ви, щоб сказати про те, що ви хочете прожити всю частину вашого життя з нею і почути у відповідь «так»!



pic