Ми пропонуємо вам на вибір романтичні ідеї пропозиції руки і серця, які Ви можете використовувати просто для того, щоб оригінально освідчитися у коханні, адже цей момент має бути незабутнім.

1.«Чим серце заспокоїться»

Хто сказав, що ворожити можна тільки на святки або в ніч на Івана Купала? Думаю, дівчині буде приємно, якщо ви запропонуєте їй влаштувати «містичну» вечерю удвох і відкрити завісу майбутнього за допомогою таємничого ворожіння. Суть ворожіння в тому, що береться кілька прозорих келихів. Один з них наповнюється водою, інший - вином, в третій кладеться кільце, а в четвертий - монетка. Дівчині ви попередньо пояснюєте, що, залежно від того, який келих з закритими очима вона витягне, то і чекає її в самому найближчому майбутньому. Бокал з водою - повна, насичене життя, з вином - нуртування пристрастей, з монеткою - поліпшення матеріального стану, ну а з кільцем - йти їй під вінець! Коли ви зав`язуєте їй очі і приступаєте до ворожіння, то ваше завдання - непомітно відсунути все келихи, крім одного.

Здогадалися якого?



pic

2. По хвилях радіоефіру!

Хоч і кажуть, що робити пропозицію по телефону - неетично, але цей спосіб - виняток. Хорошим способом зробити коханій пропозицію буде дзвінок на її улюблену радіостанцію. Попросіть ді-джеїв озвучити вашу пропозицію в прямому ефірі і присвятіть їй пісню, яка багато значить для вас. Природно, все це має відбуватися в той час, коли ви точно будете знати, що вона це обов'язково почує!



pic

3. П'єса зі щасливим кільцем!

Якщо ваша дівчина - запекла театралка, вона напевно оцінить наступне романтичне пропозицію. Запросіть її на зворушливий спектакль про любов, попередньо обговоривши з адміністратором можливість дозволити вам вийти на сцену і зробити пропозицію відразу після спектаклю. Якщо ж коханої до душі концерти і музика, варто купити квитки на концерт її улюбленої групи, дістатися до їх вокаліста (гітариста, басиста, ударника) і попросити його оголосити про ваші наміри. Зазвичай люди в таких ситуаціях із задоволенням допомагають. Шквал оплесків і її захоплене «так» забезпечені!



pic

4. Кращий твій подаруночок - це я!

Про подарунки можна говорити довго і з цікавістю, але найголовніше - те, як вони подаються. Уявіть собі: вашої улюбленої прямо на роботу приносять величезну коробку, красиво упаковану, з написом «Відкривати обережно». Швидше за все, такий презент викличе не тільки її інтерес - подивитися на дивну посилку збіжаться всі співробітники! І ніхто не здогадується про те, що в цій коробці сидите ви, повний надій, з кільцем, квітами і пляшкою шампанського. Зате як тільки подарунок буде відкритий, настане ваш довгоочікуваний зоряний час! Дерзайте! Колектив вас підтримає!



pic