Мультимедійний проект від видавничого дому "ОГО”, "Рівненської газети” та першого місцевого телеканалу "Рівне 1" вийшов на фінішну пряму. 2 грудня за результатами вашого голосування буде визначено "Кращу пару листопада”. У фінальному турі конкурсу дев’ять пар змагатимуться за титул "Найкраща весільна пара Рівненщини".

Нагадаємо, що головним та золотим призом* конкурсу "Наше весілля-2009”, який отримає "Найпопулярніша пара Рівне нщини", є сертифікат на придбання коштовного виробу від ювелірного салону "Золото "Весільні обручки" в галереї "Прем'єр". Детальнішу інформацію шукайте на порталі www.ogo.ua. Ми продовжуємо знайомити вас з учасниками нашого конкурсу.

№38 Олександр та Наталія Стельмахи

№39 Олександр та Валентина Позняки Сьогодні ми разом Сьогодні з тобою. Цю мить ми любили, В цю мить ми обоє. Ця мить незабутня, Пам'ятай до кінця. І наша любов — Це майбутнє життя.

№40 Віктор та Віталія Мордаси "Це була випадкова зустріч, звичайне знайомство, яке переросло в дещо надзвичайне та величне. Разом ми вже більше шести років. І з кожним днем наш зв'язок стає міцнішим, а почуття сильнішими, — розповіла нашому кореспонденту закохана пара. — Я знаю його, а він мене, наші недоліки лише зближують нас. Розуміння покращується, іноді вистачає одного погляду. І взагалі, це велике щастя: кохати і бути коханою".

№41 Сергій та Катерина Лук’янці

*Під призом розуміється право придбанн я товару за 1 грн.