На сайті колективного фінансування Indiegogo представлений проект «розумного» браслета Uno Noteband, в якому застосовується техніка швидкого читання.



pic

Пристрій виконує дві основні функції - демонструє різні повідомлення і збирає інформацію про фізичну активність користувача. Браслет може працювати в парі зі смартфоном під управлінням операційної системи Android або iOS.

При демонстрації повідомлень застосовується техніка швидкого читання Spritz: слова виводяться один за одним, що, як стверджується, дозволяє сприймати до 600 слів за хвилину. Крім того, ця техніка позбавляє від необхідності перегортати повідомлення.

pic

Браслет обладнаний OLED-дисплеєм і 32-розрядним процесором з архітектурою ARM. Завдяки гіроскопу і акселерометру Uno Noteband може підраховувати кількість зроблених кроків і витрачених калорій. Крім того, гаджет здатний оцінювати тривалість і якість сну.

За допомогою краудфандінговой кампанії учасники проекту хочуть зібрати $ 50 тис., З яких вже залучено приблизно $ 35 тис. Фінансування триватиме ще майже місяць. Поки ціна новинки становить від $ 60, поставки повинні стартувати в квітні.