Поцілунок та романтика

Німецькі учені довели, що поцілунок впливає на настрій людини. У Берлінському університеті встановили, що 20-секундний ранковий поцілунок створює романтичний настрій на увесь день. Педантичним німцям хочеться вірити.

Поцілунок і схуднення

Безневинний поцілунок в щоку спалює п'ять калорій. Підчас пристрасного поцілунку ви можете спалити до 30 калорій. Відмовляйтеся від дієт і починайте цілуватися!

Поцілунок для імунітету

Любителі цілуватися рідше звертаються до лікарів. Це пов'язано з тим, що під час поцілунку в нашому організмі виробляються нейропептиди, саме вони знищують хвороботворні бактерії і різні віруси. Цілуйтеся та зміцнюйте імунітет.

Поцілунок та адреналін

Пристрасний поцілунок викликає в мозку ті ж хімічні реакції, що й стрибки з парашутом або стрільба з пістолета. В результаті поцілунку в крові підвищується рівень адреналіну, і це сприяє фізичній та розумовій активності. Займайтеся любов'ю, а не війною!

Поцілунок від болю

Поцілунки коханої людини можуть діяти як болезаспокійливе, яке в 200 разів сильніше за морфій. Тому, якщо у вас болить голова, просто попросіть вашого чоловіка поцілувати вас.

Поцілунок - мовчання

Кращий засіб піти від відповіді або змусити "замовкнути"свого чоловіка - це поцілунок. За допомогою поцілунків можна уникнути сварки і неприємних пояснень.

Сердечні поцілунки

Поцілунок - відмінне тренування для серцево-судинної системи людини. Саме під час поцілунку у людини помітно частішає пульс - до 150-180 ударів в хвилину у жінок і до110-120 ударів у чоловіків. Тому поцілунки сприяють відвертанню такого захворювання, як вегетативно-судинна дистонія, і порушень, пов'язаних з циркуляцією крові в організмі людини.

P.S: Поцілунки з коханою людиною - кращий засіб від стресу і депресії.