Ця дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Черняка об 11-й годині ранку у вівторок. Як розповідають в управлінні ДАІ, водій автомобіля "ІЖ” з напівпричепом збив вагітну жінку і з місця пригоди зник.

25-річна Марія, яка знаходиться на 7-му місяці вагітності, не відразу викликала "швидку". Жінка ще дійшла додому і вже звідти подзвонила медикам. Її негайно госпіталізували у другий пологовий будинок, адже існувала загроза передчасних пологів.

Сама Марія каже, що почувається добре. Втім, забути ДТП, яке ледь не коштувало їй та ненародженій дитині життя, вона і досі не може.

Марію збили на очах її чоловіка. Він запам’ятав номер автомобіля, про що згодом розказав правоохоронцям. Анатолія, який був за кермом, швидко знайшли і зараз чоловік дає пояснення слідчим. Сам він у телефонній розмові заперечив навіть факт ДТП. Каже, цього не було, інакше б він спинився.

Медики сподіваються, що Марії гірше не стане і вона народить здорову дитину. А працівники міліції зараз з’ясовують: чи була насправді дорожньо-транспортна пригода. На це вони мають 10 днів, після чого мають вирішити, чи порушувати за цим фактом кримінальну справу.