З випускного - на лікарняні ліжка. Два десятки мешканців села Озеро Володимирецького району отруїлися на випускному застіллі. Сталося це минулої суботи. Після святкування у сільській школі вони потрапили до мед-сан частини Кузнецовська. Лікарям вдалося нормалізувати їхній стан. Тим часом у санстанції говорять про підозру на сальмонельоз.

В інфекційному відділені медсанчастини Кузнецовська зайняті усі палити другого поверху. Тут медики борються із наслідками харчової токсикації у батьків і вчителів випускного класу школи в селі Озеро Володимирецького району. Після суботнього застілля його учасникам стало зле лише через добу.

Пан Петро до лікарні потрапив разом із родиною – шестирічною дочкою, сином та дружиною. Каже, лише половина із тих, хто споживав наїдки на святі відчули нездужання. У більшості пацієнтів і досі тримається висока температура. А відтак медики припускають, що аналізи таки вкажуть на сальмонельоз. Щоправда їхні результати доведеться чекати. А поки відомо лише одне, на випускному святі від неякісної їжі чудом не постраждали самі випускники.